Salamander Industrie-Produkte GmbH на водещото изложение BAU 2017 Мюнхен

Salamander Bau 2017

Успешно приключи премиерното участие на Salamander Industrie-Produkte GmbH, един от водещите европейски доставчици на системи за ПВЦ прозорци и врати, на изложението за архитектура, строителни материали и системи BAU 2017.

Акцент на щанда бяха иновативни решения за подови покрития на тераси, веранди и околобасейнови пространства със система профили, произведени от материал Resysta. Материалът е с оптика, близка до тази на естествената дървесина, но се отличава с висока механична и температурна устойчивост, без да изгнива, посивява, начупва или разпада на трески. Основата за производство на системните профили представлява единствената по рода си композиция от оризови люспи, каменна сол и минерални масла, която гарантира чудесен еко баланс и ги прави напълно рециклируеми.

В областта на прозоречната техника беше представена иновативната профилна система плъзгане с повдигане evolutionDrive, която се характеризира с конструктивна ширина на крилото 82 мм,възможност да се вложи стъклопакет с дебелина до 52 мм, коефициент на топлопреминаване Uf=1,3 W/(m².K) и  височина от само 170 мм на профилната комбинация, което осигурява модерна оптика на големите остъклени елементи.

 EvolutionDrive HST е съвместима с повечето системи обков.

Освен брилятно белия цвят на Salamander са възможни разнообразни цветови комбинации както при останалите ПВЦ профилни системи.