Жилищна сграда Bella Vista, кв.Витоша прозорци  Salamander Streamline 76

bella vista salamander streamline

Имаме удоволствието да Ви представим новият съвместен проект жилищна сграда Bella Vista, кв. Витоша

Възложител:  фирма Прогресстрой Инженеринг ЕООД http://www.progressbg.eu/

Изпълнител на прозоречните елементи: фирма Профил Груп ЕООД http://www.profil-bg.com/

Жилищна сграда  BellaVista е с обща разгъната застроена площ от 10 397,20 кв.м. Сградата се състои от 3 отделни секции, всяка от които по 5 жилищни етажа, партер с магазини, два сутерена с паркоместа, гаражи и мазета. В двора на сградата са обособени и надземни паркоместа. Проектът включва 103 апартамента, 8 магазина и 1 офис. За паркирането на живущите са предвидени 25 гаража и 59 паркоместа, от които 38 са външни. Достъпът до подземния гараж е посредством две рампи – една за първо подземно ниво и втора за второто подземно ниво.
Прозорците са конструирани  с прозоречна система Salamander Streamline 76, клас А http://salamander-bulgaria.com/products/window-systems/streamline-76/ като използваното прозоречно крило е със заоблен дизайн, което в съчетание с цветовата комбинация отвън сив цвят Antrazithgrau 7016, вътре бял цвят, придава завършен елегантен вид на фасадата, а в същото време предоставя лесни дизайнерски решения за вътрешния интериор.

Вложеният троен стъклопакет с топъл кант, високоенергийно стъкло и конструктивна ширина от 40 мм, осигурява отлична топло- и шумоизолация на жилищните помещения. Монтираните секюрити дръжки повишават сигурността и спокойствието на живущите.