Salamander ще представи иновативни профилни решения на изложението BAU в Мюнхен от 16 до 21.01.2017г

Новости в строителните решения  и иновации в профилните системи могат да очакват посетителите  от 16-ти -21.01.2017 в зала А6 щанд 102 на Salamander Industrie Produkte.

На щанда ще бъдат представени на архитекти, търговци, производители и потребители продуктите Salamander, както и иновативната профилна система  evolutionDrive Hebeschiebetür.

Всички продукти отново са обединени от съществените за бранда характеристики – качество, устойчивост и дизайн.

В допълнение ще бъде представена система профили за външно приложение, от групата Salamander – Salamander Technische Kunststoffprofile GmbH, познат на пазара като RESYSTA® – материал, съставен от оризови люспи.

Продуктът е подходящ за влагане при тераси, огради, фасадни обшивки и други различни решения, свързани с една къща. Материалът е с близка до естествената дървесна оптика, но се отличава с висока механична и температурна устойчивост, което го прави особено подходящ в района на басейни и спа.

Основата за производство представлява възобновяема суровина, като им придава чудесен еко баланс и ги отличава като напълно рециклируеми. Благодарение на единствената по рода си композиция от съставки – оризови люспи, каменна сол и минерални масла профилите, произведени от Resysta, издържат дългогодишни влияния на слънце, вятър и студ. Въпреки голямата му външна прилика с дървото, в него няма никакво дърво и WPC, което го отличава като изключително устойчив на атмосферно влияние и различен от всички познати WPC декинг профили.