Успешно участие на водещото изложение Fensterbau Frontale 2018 в Нюрнберг

Salamander Industrie Produkte GMbH впечатлява с иновативни решения


През 2018 година за 30-и пореден път се проведе водещото изложение Fensterbau Frontale 2018 в Нюрнберг, на което с щанд от над 600 м² с модерен и свеж дизайн Salamander Industrie-Produkte GmbH, един от водещите европейски доставчици на PVC профилни системи за прозорци и врати, впечатли посетителите със своите атрактивни новости .

С пазарно ориентирани иновативни продуктови решения и новоразработено приложение „SIPortal“, предназначено за техническа подкрепа на своите партньори, Salamander се показа на изложението Fensterbau frontale 2018 в най-добрата си форма пред своите национални и международни посетители, готов за новите дигитални предизвикателства на Industry 4.0.

Акцент на щанда беше специално оформения изложбен тунел, представящ в ретроспекция историята на Salamander. Причината за това пътуване през времето е 100 годишния юбилей на Salamander Industrie-Produkte GmbH, който беше отпразнуван миналата година с грандиозно тържество.

Сред разнообразието от системи особено внимание предизвика плъзгаща се врата от система evolutionDrive, с различни решения за двукрило и трикрило . Модерното решение изпъква не само с филигранна оптика, но и с отлични статични показатели, които позволяват да бъдат остъклени огромни площи. Особено впечатление направи прикрепената алуминиева приставка в златен цвят, което допълни широката цветова гама на системите.

Отделно беше представена патентованата, независима от монтажа, технология за безопасност, устойчива на крадци до клас на резистентност RC 2. Безопасният механизъм работи автономно от обкова и позволява по-специално използването на траверси с плоски релси или прагове. Това прави Salamander единствения системен доставчик на пазара в сегмента на плъзгащитеврати, предлагайки решение за устойчивост срещу крадци.

Високоефективната профилна система Brügmann bluEvolution 82, ориентирана към бъдещето и енергоспестяването, впечатли посетителите със своите уникални системни детайли. Иновативна 6-камерна система с конструктивна ширина 82 мм, която съчетава в себе си отлични енергийно спестяващи качества и специална технология на уплътненията, което прави системата идеална за конструиране на прозорци за влагане в пасивни къщи. Brügmann bluEvolution 82 е със 100% възможност за рециклиране и преработка.

„С нашето мото за изложението Fensterbau Frontale тази година: Отваряме повече от прозорци и врати „, можем да се идентифицираме на 100%. Бяхме там с абсолютно професионален екип, имаме първокласни глобални продуктови решения и се възползваме от сътрудничеството в световен мащаб с нашите партньори“, се съгласяват г-н Götz Schmiedeknecht, главен изпълнителен директор и г-н Wolfgang Sandhaus, управляващ партньор в Salamander.